Om mig

Mit navn er Rasmus Norup.

Jeg blev med 882 stemmer valgt som medlem af Herning Byråd for perioden 2018-2021.
Jeg er 2. viceborgmester, næstformand i Økonomi- og Erhvervsudvalget og medlem af Børne- og Familieudvalget.

Til dagligt arbejder jeg som revisor hos revisionsfirmaet Anker Høst. Jeg kan desværre ikke leve op til det stereotype billede af en revisor som tør og småkedelig, for jeg nyder, at bevæge mig rundt og forstå virksomhedernes udfordringer.

Sideløbende med mit arbejde læser jeg en HD i Regnskab og Økonomistyring på Aarhus Universitets afdeling i Herning. Her er undervisning et par aftener om ugen, hvor jeg får den teoretiske viden helt på plads. Jeg færdiggør min HD(R) til sommer.

Jeg bor i Sunds sammen med min hustru Camilla. Jeg er født i Herning, opvokset i Sunds, boede nogle år i en lejlighed i Herning, og i 2016 købte vi hus i Sunds og flyttede tilbage. Jeg elsker Midt- og Vestjylland, og kunne ikke drømme om at bo andre steder. Det skulle da lige være en regnvåd efterårsdag, hvor man drømmer sig til de varme lande, men i Danmark findes der ikke noget bedre end vores egn. Det er derfor jeg er blevet aktiv i politik. For at bruge min kærlighed til vores område til at gøre det til et endnu bedre sted at være. Det brænder jeg for.

Jeg har siden jeg var barn været aktiv i foreningslivet. Jeg har gået til et hav af sportsgrene, uden sådan for alvor at blive rigtig god til noget af det. Jeg har været træner og dommer i floorball. Jeg var med til at stifte Sunds Forenings Fitness, som har til huse i Multicenter Sunds. Jeg har siddet i bestyrelsen i Sportscenter Herning, Herningsholm Erhvervsskole og flere andre steder. Frivilligt arbejde har stor værdi, både for os som udøver det og for hele lokalsamfundet. Derfor er gode rammer for det frivillige arbejde vigtige for mig.

Nu ved du lidt om mig. Er der noget du mangler at vide, så kontakt mig endelig.